Snijbonen met kip in mosterd
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar in water met wat zout. Wrijf de kipfilets in met de mosterd en bestrooi met zout en peper. Verhit de olie in een pan en bak er de kipfilets ca. 8 minuten aan beide zijden in.
Snijd de snijbonen in stukken en blancheer ze ca. 3 minuten in kokend water met wat zout. Was de peterselie, schud hem goed droog en pluk de blaadjes van de takjes. Pel en snipper de sjalot.
Giet de aardappels af en stoom ze droog. Stamp de aardappels fijn en meng er de crème fraîche doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Neem de kip uit de pan en snijd hem in reepjes.
Giet de snijbonen af en laat ze uitlekken. Meng de sjalot en de peterselie door de bonen en breng het geheel op smaak met zout en peper. Serveer de aardappelpuree met de kipreepjes en de snijbonen.