Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Sperziebonensalade met mosterddressing

Sperziebonensalade met mosterddressing

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een grillpan op hoog vuur. Meng de sperziebonen met 1 el olijfolie en royaal zout en peper. Gril de sperziebonen al omscheppend 4-5 minuten in de pan tot ze geblakerd en gaar zijn.

  2. Klop intussen 1 el olijfolie met de sjalot, de mosterd, de azijn, de suiker, 1 el water, zout en peper door elkaar.

  3. Verdeel de sperziebonen over een serveerschaal en besprenkel met de dressing. Garneer met de verse kruiden.

Per portie: 89 kcal | 4 g koolhydraten | 3 g eiwit | 6 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s, styling & foodstyling: Stuart Ovenden

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)