Bereiding
Hou jij wel van een beetje pit? Serveer deze spicy garnalenfajita’s dan eens als Mexicaans hoofdgerecht. Onze tip; maak éxtra veel, dan heb je morgen ook nog lunch.
- Verhit 1 el olie in een grote koekenpan op hoog vuur. Bak er de ui en de paprika ca. 10 minuten in tot ze zacht zijn en beginnen te karamelliseren. Schep de groenten uit de pan en zet ze apart. Verhit weer 1 el olie in dezelfde pan en bak er de garnalen 2-3 minuten in tot ze roze kleuren. Voeg alle specerijen en een snuf zout en peper toe en schep alles door elkaar.
- Doe de ui en de paprika terug in de pan en verwarm nog even door. Serveer met de warme tortilla’s, zure room, jalapeño’s, guacamole en tabasco naar smaak.
Per portie: ca. 415 kcal
20 g eiwit | 15 g vet | 47 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Hannah Wilkinson Foodstyling: Megan Davie