Bereiding

Meer vegetarische inspiratie nodig? Deze spicy paneer is pittig en voedzaam. Binnen een half uurtje op tafel: fijn voor doordeweeks!

  1. Doe de linzen, de bouillon, de ui, de gember, de rode peper, ½ tl kurkuma en 1 tl garam masala in een pan en breng aan de kook. Doe een deksel op de pan en kook afgedekt ca. 20 minuten op laag vuur tot de linzen zacht zijn. Giet af of kook het resterende vocht weg en roer ¾ van de koriander erdoorheen.
  2. Meng de paneer met een beetje olie, zout en peper, een snufje kurkuma en een beetje garam masala. Bak de paneer goudbruin in een koekenpan met antiaanbaklaag. Verdeel de linzen en de paneer over borden. Bestrooi met de overige koriander en serveer met het naanbrood.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Tony Briscoe Styling: Rob Merrett Foodstyling: Natalie Thomson