Bereiding
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Breng een pan met water aan de kook en kook daarin de aardappels 5 minuten. Giet af en laat de aardappels enkele minuten uitstomen in een vergiet. Meng de aardappels met de cajunkruiden, 1 el olie en een snufje zout. Verdeel over een bakplaat en rooster 25-30 minuten in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn. Schep halverwege om.
- Meng voor de coleslaw alle ingrediënten in een kom en laat staan tot gebruik.
- Wrijf het vlees rondom in met 1 el olie en bestrooi met7 zout en peper. Verhit een grill- of koekenpan op hoog vuur tot zeer heet. Leg het vlees in de pan en bak 2 minuten aan één kant. Draai het vlees om en bak 3 minuten aan de andere kant. Leg het vlees op een houten plank, dek losjes af met aluminiumfolie en laat het 5 minuten rusten.
- Snijd het vlees in plakken en serveer met de aardappels en de coleslaw. Garneer met de koriander.
Per portie: ca. 802 kcal
47 g eiwit | 50 g vet | 40 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur & foodstyling: Esther Clark Foto’s: Faith Mason Styling: Sarah Birks