Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Sticky toffee gebakjes met pecannoten

Sticky toffee gebakjes met pecannoten

  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

6 stuks

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C). Hak de pecannoten grof. Meng het eiwit met de kristalsuiker en de pecannoten. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 12 gelijke rechthoeken.

  2. Bestrijk het bladerdeeg met het pecannotenmengsel en leg de rechthoeken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in 20-25 minuten goudbruin en krokant in de oven.

  3. Splijt het vanillestokje in de lengte en schraap er het merg uit. Pureer de dadels fijn met het vanillemerg, de dulce de leche en wat zout.

  4. Klop de slagroom met de poedersuiker lobbig. Verdeel de dadelcrème over 6 van de bladerdeegrechthoekjes. Verdeel de slagroom eroverheen en leg er de overige bladerdeeg rechthoekjes op.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)