Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

Stoof met worst, prei en bacon

Stoof met worst, prei en bacon uit de slowcooker

  • Eenvoudig

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Niks zo verwarmend als een stoofgerecht. Laat hem voor het beste resultaat uren sudderen. Zo komen de smaken van worst, prei en bacon perfect tot hun recht.

Bereiding

  1. Zet de slowcooker aan op HIGH en laat 15 minuten voorverwarmen. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak er de worstjes rondom in tot ze mooi gebruind zijn.

  2. Verplaats de worstjes naar de slowcooker. Bak het spek in dezelfde koekenpan goudbruin en krokant.

  3. Voeg het spek en de rest van de ingrediënten, behalve de peterselie, toe aan de slowcooker. Roer alles goed door elkaar, zet een deksel op de slowcooker en laat 3 uur stoven op HIGH of 6 uur op LOW.

  4. Zet de slowcooker uit en roer de peterselie door de stoof. Lekker met knapperig brood.

Per portie: 508 kcal | 21 g koolhydraten | 24 g eiwit | 32 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan en Charlie Richards Styling: Tony Hutchinson  Foodstyling: Katy Greenwood

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (12 stemmen)

Lees verder onder de advertentie