Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
freakshake

Suikerspin luilekkerland freakshake

  • Eenvoudig

Een overdosis roze! Waan je in een luilekkerland vol donzige suikerspin en regenboogstrooisel met deze extravagante freakshake. Kan jij 'm op?

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Een overdosis roze! Waan je in een luilekkerland vol donzige suikerspin en regenboogstrooisel met deze extravagante freakshake. Kan jij 'm op?

Bereiding

  1. Doe de chocoladestukjes in een grote hittebestendige kom en zet die op een pan zachtjes kokend water. De bodem van de kom mag het water niet raken. Roer af en toe, tot de chocolade glad en gesmolten is. Doop de glazen met de bovenkanten in de gesmolten chocolade en laat de chocolade langs de glazen omlaag druppelen. Versier ze met het roze en witte strooisel.

  2. Maak de milkshake. Doe de ingrediënten in een blender of keukenmachine. Maal het geheel glad.

  3. Schenk de milkshake voorzichtig in de glazen en voeg een bolletje ijs toe. Leg op elk glas een donut en steek een ijshoorntje in de opening van elke donut. Vul het ijshoorntje met suikerspin en versier de donut met de snoepjes.

  4. Schep de slagroom in een spuitzak met een stervormige spuitmond en spuit twee toefjes slagroom op elke donut. Steek twee koekjes in de slagroom en versier het geheel met regenboogstrooisel.

Disclaimer: foodies houdt zich niet aansprakelijk voor misselijkheid na het drinken/eten van deze freakshake.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Freakshakes

€ 13,50
Cover voor Freakshakes
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!