
Suikerspin luilekkerland freakshake
Eenvoudig
Bereiding
Doe de chocoladestukjes in een grote hittebestendige kom en zet die op een pan zachtjes kokend water. De bodem van de kom mag het water niet raken. Roer af en toe, tot de chocolade glad en gesmolten is. Doop de glazen met de bovenkanten in de gesmolten chocolade en laat de chocolade langs de glazen omlaag druppelen. Versier ze met het roze en witte strooisel.
Maak de milkshake. Doe de ingrediƫnten in een blender of keukenmachine. Maal het geheel glad.
Schenk de milkshake voorzichtig in de glazen en voeg een bolletje ijs toe. Leg op elk glas een donut en steek een ijshoorntje in de opening van elke donut. Vul het ijshoorntje met suikerspin en versier de donut met de snoepjes.
Schep de slagroom in een spuitzak met een stervormige spuitmond en spuit twee toefjes slagroom op elke donut. Steek twee koekjes in de slagroom en versier het geheel met regenboogstrooisel.
Freakshakes
€ 13,50