Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Zomercocktail Summer Fashion

Summer Fashion cocktail

In samenwerking met Nick Vrielink van Fitz's Bar
  • Eenvoudig

Advertentie

Ingrediënten

Voor de Crème de Pêche geïnfuseerd met basilicum

Bereiding

  1. Schenk 200ml Crème de Pêche in een afsluitbare bak of pot. Stop daar 8-10 blaadjes basilicum bij en laat dat 12 – 24 uur staan.

  2. Vul een laag (old fashioned) glas met ijsblokjes en giet hier 10 ml van de geïnfuseerde Crème de Pêche in. Schenk alle andere ingrediënten in het glas. Roer kort door. Garneer met een basilicumblaadje.

Recept: Nick Vrielink van Fitz's Bar

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)