Lees verder onder de advertentie
Supermalse whiskeyribbetjes
Eenvoudig
ca. 3 uur bereidingstijdca. 3 u. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Verdeel de ribbetjes met de vleeskant naar beneden in een enkele laag over een bakblik. Schenk er kokend water over tot de ribbetjes onder staan. Voeg de steranijs en de pimentkorrels toe. Dek het bakblik af met aluminiumfolie en kook ca. 2 uur in de oven.
2. Smelt alle ingrediënten voor het glazuur met 2 el water in een pan. Haal de ribbetjes uit de oven en verhoog de oventemperatuur (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Giet het bakvocht uit de ovenschaal. Draai de ribbetjes om met de vleeskant naar boven en bestrijk met het glazuur. Rooster nog ca. 30 minuten en bestrijk halverwege de baktijd de ribbetjes nogmaals met het glazuur tot ze kleverig en glanzend zijn. Serveer met genoeg servetjes.
31 g eiwit | 41 g vet | 23 g koolhydraten
Lees verder onder de advertentie