Abonneren
Foodies 08/2025
Spaanse zomer
cover met spaanse gazpacho in kom
Cover voor Sweet ‘n spicy chickenwings

Sweet ‘n spicy chickenwings

  • Gemiddeld

  • ca. 12 uur bereidingstijdca. 12 u. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper een dag van tevoren de knoflook. Hak de gedroogde peper grof. Wrijf de kippenvleugels in met de knoflook, de peper, het paprikapoeder, de stroop, de olie, de sojasaus en wat grof zeezout. Laat de kip een nacht afgedekt in de koelkast marineren.

  2. Rijg steeds 3 kippenvleugels aan een lange houten of metalen spies. Gril de spiesen 1520 minuten bij voorkeur op een rooster boven houtskool of onder een hete ovengrill. Bestrijk de kippenvleugels tijdens het grillen enkele malen met de overige marinade. Hak eventueel het lenteuitje in ringen en bestrooi de chickenwings ermee.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!