Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Cover voor Tabouleh met tuinboontjes

Tabouleh met tuinboontjes

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de olijfolie in een pannetje en fruit er de knoflook, het korianderzaad en de ras el hanout ca. 1 minuut in. Neem van het vuur en laat afkoelen.

  2. Giet de bulgur af en laat goed uitlekken. Laat afkoelen. Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Maak je de tabouleh wat langer van tevoren en bewaar je hem in koelkast of koelbox? Laat de salade op tijd op kamer- of strandtemperatuur komen; dan smaakt hij veel beter!

Receptuur & foodstyling: Willem van Santen Foto’s: Eddy Haitjema Styling: Femke van Waveren

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)