Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Tabouleh met tuinboontjes

Tabouleh met tuinboontjes

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de olijfolie in een pannetje en fruit er de knoflook, het korianderzaad en de ras el hanout ca. 1 minuut in. Neem van het vuur en laat afkoelen.

  2. Giet de bulgur af en laat goed uitlekken. Laat afkoelen. Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Maak je de tabouleh wat langer van tevoren en bewaar je hem in koelkast of koelbox? Laat de salade op tijd op kamer- of strandtemperatuur komen; dan smaakt hij veel beter!

Receptuur & foodstyling: Willem van Santen Foto’s: Eddy Haitjema Styling: Femke van Waveren

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)