Taco style kipsalade
Eenvoudig4 personen15 minuten bereiden
Zin in taco’s, maar vind je salade een verstandigere keuze? Twijfel niet langer, want dit recept van Santa Maria combineert best of both worlds! De kip kruid je met taco kruiden en voor de crunch serveer je er tortilla chips bij, mét kaassaus. Enjoy!
Ingrediënten
- 500 g kippendijfilet
- 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
- 200 g zwarte bonen
- 3 tomaten
- 1 blik mais
- 3 el Santa Maria Green Jalapeño
- sap van 1/2 limoen
- zout
- 150 g gemengde sla
- 2 avocado's
- 1 bag Santa Maria Tortilla Chips Salted
- 1 bosje verse koriander
- 1 blik Santa Maria Dip Nacho Cheese Style
Kook mee!Deel je tasty foto’s van dit recept via Instagram of Facebook met #iamfoodies!
Bereiding
- Kruid de kipfilets met de Taco Seasoning mix van Santa Maria.
- Bak de kip in olie aan weerszijden in een medium warme pan tot goudbruin en gaar.
- Zet apart om af te koelen. Meng de ingrediënten voor de salade met de bonen, tomaten en groene chili. Breng op smaak met zout.
- Verdeel de salade en de groenten over vier kommen. Snijd de kip en leg mooi decoratief in de kommen.
- Leg de tortilla chips ernaast en garneer met koriander en serveer met de kaasdip.