Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Taco’s met varkensvlees

Taco’s met varkensvlees

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Om te serveren

David: "Ik heb dit gerecht al duizend keer voor mijn familie gemaakt. Het lijkt een beetje op bo ssäm, je maakt alleen een andere saus die het vlees supersappig en smaakrijk houdt. Dit gerecht is heel gemakkelijk op te warmen en de restjes zijn nog lekkerder, omdat de chilisaus steeds voller van smaak wordt. Hieruit blijkt maar weer dat een van de beste dingen die je in je voorraadkast kunt hebben chipotles in blik is. En dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar als je heel goede tortilla’s kunt vinden, koop ze dan. (Ik geef toe dat ik ze soms in de supermarkt koop, maar als ik gemakkelijker aan goede maistortilla’s kon komen, zou ik die kopen.)"

Bereiding

  1. Pureer het braadvocht dat rond de gebraden procureur ligt met de helft van een blik chipotles in adobosaus van 200 gram, wat suiker en wat sojasaus, en bestrijk de gebraden procureur met die saus. Trek het vlees in reepjes en serveer de carnitas met gesnipperde witte uien, verse koriander, avocado en warme tortilla’s om er taco’s van te maken.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Thuis koken

€ 29,99
Cover thuis koken