Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Tacosalade met tomaat en zwarte bonen

Tacosalade met tomaat en zwarte bonen

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer het limoensap, de koriander, de komijn, de jalapeño en de olie in een grote kom door elkaar. Breng goed op smaak met zout en peper.

  2. Voeg de bonen, de tomaten, de sla, de mais en de paprika toe aan de kom en schep om. Verkruimel de tacoschelpen erboven en schep weer om. Bestrooi met de pompoenpitten en serveer.

Per portie: 301 kcal | 28 g koolhydraten | 11 g eiwit | 13 g vet

Receptuur: Ailsa Burt Fotografie: Hannah Taylor-Eddington Styling: Faye Wears Foodstyling: Phil Mundy

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)