Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Tagliatelle met garnalen en peultjes

Tagliatelle met garnalen en peultjes

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Snijd de garnalen op de rug in en verwijder de darm. Maak de peultjes schoon en snijd ze schuin door.

  2. Hak de dille fijn. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak er de garnalen 4-5 minuten rondom in. Voeg de peultjes ca. 2 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de tagliatelle. Bestrooi de garnalen met zout en peper.

  3. Giet de tagliatelle en de peultjes af en laat ze even uitlekken. Meng 2 el olijfolie, het citroensap en de dille door de tagliatelle en de peultjes. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle en de peultjes over borden en verdeel de garnalen erover.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)