Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Tempeh- en ananaskebabs

Tempeh- en ananaskebabs

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten voor de marinade in een keukenmachine en maal het geheel fijn.

  2. Doe de blokjes tempeh in een kom en giet er de marinade overheen. Schep voorzichtig om zodat de blokjes helemaal bedekt zijn met de marinade maar wel heel blijven. Zet ca. 30 minuten in de koelkast om te marineren.

  3. Rijg telkens 2 blokjes tempeh en 2 blokjes ananas om en om aan een spies. Bestrijk de tempeh nogmaals met de marinade uit de kom. Gril de spiesjes rondom goudbruin op een hete barbecue of in een grillpan. Bestrijk eventueel tussendoor nogmaals met de marinade. Strooi voor het serveren de bosui, de koriander en wat chilivlokken over de spiesjes.

Per portie: 132 kcal | 10 g koolhydraten | 11 g eiwit | 4 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Richard Makin Foto’s: Ant Duncan Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Lottie Covell

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)