Tempehspiesjes met frisse pindasaus en ingemaakte pepers
In samenwerking met De Vegetariërsbond
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Snijd de tempeh in gelijke blokjes (ca. 2×2 cm). Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar. Meng de tempehblokjes met de marinade en zorg dat alle stukjes goed bedekt zijn
Roer voor de saus alle ingrediënten door elkaar. Rijg de tempehblokjes aan spiesjes.
Gril de tempehspiesjes op een hete barbecue of in een grillpan in ca. 4 minuten rondom goudbruin. Strijk de saus uit over een ruime schaal en leg er de spiesjes op. Verdeel er naar smaak fijngehakte ingemaakte pepers overheen. Lekker met rijst.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.