Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Tex-Mex toast

Tex-Mex toast

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de grill van de oven voor. Meng de kaas, de ui, de rode peper, het ei en ¾ van de koriander. Verdeel het mengsel over het brood en zet onder de hete grill tot het ei is gestold en de kaas begint de bubbelen.

  2. Meng de avocado met de rest van de koriander, het limoensap en een snufje zout. Verdeel over de toast. Serveer met chilisaus.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Vinny Whiteman Styling: Davina Perkins Foodstyling: Amy Stephenson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)