Bereiding

  1. Leg de kipfilet en het bouillonblokje in een pan. Schenk er zoveel water in dat de kip net bedekt is. Kook ca. 8-10 minuten afgedekt op laag vuur. Neem van het vuur en laat nog ca. 10 minuten afgedekt staan. Scheur de kip in reepje.
  2. Meng in een grote kom de kipfilet, de sjalot, de kool, de komkommer en de wortel. Meng in een andere kom alle ingrediënten voor de dressing. Giet de dressing over de salade en laat ca.
    10 minuten staan.
  3. Voeg de munt en het basilicum toe en meng alles goed door elkaar.

*Palmsuiker wordt gemaakt door het sap van bepaalde palmsoorten in te koken en te laten uitharden. Het is dus niet geraffineerd en heeft een karamelachtige smaak. De kleur varieert van goudbruin tot zeer donkerbruin.

Per portie: ca. 321 kcal
34 g eiwit | 7 g vet | 29 g koolhydraten