Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Thaise kipsalade

Thaise kipsalade

  • Gemiddeld

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de kipfilet en het bouillonblokje in een pan. Schenk er zoveel water in dat de kip net bedekt is. Kook ca. 8-10 minuten afgedekt op laag vuur. Neem van het vuur en laat nog ca. 10 minuten afgedekt staan. Scheur de kip in reepje.

  2. Meng in een grote kom de kipfilet, de sjalot, de kool, de komkommer en de wortel. Meng in een andere kom alle ingrediënten voor de dressing. Giet de dressing over de salade en laat ca.
    10 minuten staan.

  3. Voeg de munt en het basilicum toe en meng alles goed door elkaar.

Per portie: 321 kcal | 29 g koolhydraten | 34 g eiwit | 7 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)