Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
thaise noodlecurry met kabeljauw

Thaise noodlecurry met kabeljauw

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de currypasta met 2 el kokosmelk 34 minuten in een pan. Voeg de kurkuma, de overige kokosmelk en de kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en kook ca. 5 minuten. Zet het vuur laag en voeg de spinazie en de kabeljauw toe.

  2. Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over 2 warme kommen.

  3. Roer het limoensap en de vissaus door de curry. Giet de curry over de noodles. Serveer met de limoenpartjes.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Vinny Whiteman Styling: Davina Perkins Foodstyling: Amy Stephenson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)