Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Thais borrelen: Thaise viskoekjes

Thaise viskoekjes

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de vis in een keukenmachine fijn. Doe de gemalen vis in een kom en meng met de currypasta, de maizena, de bosui, de knoflook, het limoensap, het eiwit en de vissaus. Draai 8 balletjes van het mengsel en druk ze plat. Laat ca. 30 minuten afgedekt opstij ven in de koelkast.

  2. Wentel de viskoekjes in het paneermeel. Verhit een flinke scheut arachideolie in een pan en bak er de koekjes ca. 3 minuten per kant in tot ze mooi goudbruin zijn. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier. Serveer met de sriracha.

Receptuur: Willem van Santen en Valerie van Baasbank Foto’s: Willem van Santen Foodstyling: Femke van Waveren

Wat vind jij van dit recept?

4.2 / 5.0 (11 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!