
Tijmbrood met salami, mozzarella en bonensalade
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Breng ca. 2 l water met wat zout aan de kook. Snijd de stokbroden open en halveer ze. Leg de stokbroden op een bakplaat. Bedruip de broden met 3 el olijfolie. Was de tijm, pluk de tijmblaadjes van de takjes en verdeel de tijm over de stokbroden.
Beleg de stokbroden met de salami. Snijd de mozzarella in plakken en leg de mozzarella op de salami. Druppel er nog 1 el olijfolie over en bestrooi met zout en peper. Bak de stokbroden ca. 10 minuten in de oven.
Maak de bonen schoon en kook ze ca. 3 minuten. Giet de bonen af en laat ze even afkoelen. Meng de bonen met 1 el olijfolie en de witte wijnazijn. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de stokbroden met de lauwwarme bonen salade.