Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Cover voor Tijmbrood met salami, mozzarella en bonensalade

Tijmbrood met salami, mozzarella en bonensalade

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Breng ca. 2 l water met wat zout aan de kook. Snijd de stokbroden open en halveer ze. Leg de stokbroden op een bakplaat. Bedruip de broden met 3 el olijfolie. Was de tijm, pluk de tijmblaadjes van de takjes en verdeel de tijm over de stokbroden.

  2. Beleg de stokbroden met de salami. Snijd de mozzarella in plakken en leg de mozzarella op de salami. Druppel er nog 1 el olijfolie over en bestrooi met zout en peper. Bak de stokbroden ca. 10 minuten in de oven.

  3. Maak de bonen schoon en kook ze ca. 3 minuten. Giet de bonen af en laat ze even afkoelen. Meng de bonen met 1 el olijfolie en de witte wijnazijn. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de stokbroden met de lauwwarme bonen salade.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)