Bereiding
1 van 3 sterren
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Breng ca. 2 l water met wat zout aan de kook. Snijd de stokbroden open en halveer ze. Leg de stokbroden op een bakplaat. Bedruip de broden met 3 el olijfolie. Was de tijm, pluk de tijmblaadjes van de takjes en verdeel de tijm over de stokbroden.
- Beleg de stokbroden met de salami. Snijd de mozzarella in plakken en leg de mozzarella op de salami. Druppel er nog 1 el olijfolie over en bestrooi met zout en peper. Bak de stokbroden ca. 10 minuten in de oven.
- Maak de bonen schoon en kook ze ca. 3 minuten. Giet de bonen af en laat ze even afkoelen. Meng de bonen met 1 el olijfolie en de witte wijnazijn. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de stokbroden met de lauwwarme bonen salade.
Foto’s: foodies