Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Tinto de verano-granita

Tinto de verano-granita

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de wijn met de limonade, het prikwater en het limoensap. Schenk het mengsel in een ijsblokjesvorm en zet in de diepvries. Maal de bevroren blokjes met een sterke blender tot granita. Je kunt het mengsel ook in een diepvriesbak doen en ca. 2 uur in de diepvries zetten. Roer door en zet nog ca. 2 uur in de diepvries. Herhaal tot je een granita-textuur hebt en zet terug in de diepvries tot je wil serveren.

  2. Roer nog een laatste keer door en verdeel over gekoelde glazen. Serveer met een plakje citroen of limoen.

Per portie: 116 kcal | 5 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: Ella Miller Styling: Luis Peral Foodstyling: Katie Marshall

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (6 stemmen)