Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Tiramisu-toetje

Tiramisu-toetje

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Tiramisu in twintig minuten op tafel? Jazeker! Met dit recept hoef je helemaal niet uren te wachten voor je de tiramisu eindelijk kunt serveren.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Tiramisu in twintig minuten op tafel? Jazeker! Met dit recept hoef je helemaal niet uren te wachten voor je de tiramisu eindelijk kunt serveren.

Bereiding

  1. Klop de mascarpone los met de vanillesuiker maar zorg dat je de mascarpone niet te stijf klopt. Klop in een andere kom de slagroom met de suiker en een snufje zout lobbig. Spatel de slagroom in 2 porties luchtig door de mascarpone.

  2. Meng de espresso met de amaretto in een kommetje of kopje. Dompel de lange vingers kort in het mengsel. Verdeel de helft van de room over 6 bakjes. Leg er de lange vingers op en bedek met de overige room. Bestuif met cacaopoeder.

Per portie: 406 kcal | 17 g koolhydraten | 5 g eiwit | 35 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)