
Toetjesplank
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Hak voor de chocoladepotjes de chocolade in stukjes en doe ze in een kom. Verhit de slagroom en de melk tot net onder het kookpunt, schenk over de chocolade en roer glad. Verdeel over 8 kleine vormpjes of potjes en zet in de koelkast tot verder gebruik.
Meng voor de white russian de wodka met de koffielikeur en zet in de koelkast. Klop de slagroom lobbig en zet ook in de koelkast. Zet 8 kleine glaasjes in de koelkast. Verdeel het wodkamengsel over de gekoelde glaasjes en verdeel een lepel lobbige slagroom over elk glas.
Snijd voor de citroentartelette de tartelette in 8 stukken. Klop de slagroom met de limoncello lobbig en spatel de citroenschil erdoorheen. Verdeel lepels van de room over de tartelettestukken.
Verwarm voor de gekaramelliseerde croissants de suiker en de boter in een koekenpan. Druk de minicroissants plat en leg ze in de pan. Bak een paar minuten per zijde, tot de croissants gekaramelliseerd en krokant zijn. Neem uit de pan en laat afkoelen.
Verdeel de citroentartelette met limoncelloroom en de chocoladepotjes over een plank. Doe de minimeringues in een kom, en doe de bessencompote en de slagroom elk in een kannetje. Verdeel de macarons en de croissantjes bij de andere toetjes.