Tomatenchutney
Eenvoudig
ca. 1 uur en 15 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 15 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Doe alle ingrediënten in een grote pan en breng aan de kook. Kook ca. 45 minuten op middelhoog vuur tot de tomaten helemaal
uiteenvallen. Zet het vuur hoger en kook nog ca. 20 minuten tot er een jam-achtige substantie ontstaat. Roer regelmatig zodat het mengsel niet aanbrandt.Schenk de hete chutney in de potten en zet het deksel erop. Laat afkoelen. Bewaar de chutney tot 3 maanden op een koele, donkere plek. Na openen is de chutney nog 1 maand houdbaar in de koelkast. Lekker op een toastje met kaas.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.