Tomatensalade met gebakken biefreepjes en mango-sesam-korianderdressing
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de mangoblokjes met het limoensap, de sambal, de sesamolie en de sesamzaadjes. Was de koriander, schud hem droog en hak grof. Meng de koriander door de dressing.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit de boter in een pan en bak er de biefstukken op hoog vuur ca. 3 minuten aan beide zijden in. Neem het vlees uit de pan en verpak het in aluminiumfolie. Laat ca. 4 minuten rusten.
Was de tomaten en snijd ze in plakken. Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Verdeel de tomaten en de rucola over een grote schaal. Snijd het vlees in dunne plakken en verdeel over de salade. Bedruip met de mango-sesam-korianderdressing. Serveer met platbrood.