Torta de mil hojas
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
15 minuten wachttijd15 min. wachttijd
Bereiding
Bekleed twee bakplaten met bakpapier. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Laat het bladerdeeg rustig ontdooien. Rol elk plakje afzonderlijk wat dunner uit tot een vierkant van ca. 20×20 cm. Verdeel het deeg over de bakplaten en prik het in met een vork.
Bak het bladerdeeg in ca. 15 minuten krokant in de oven. Je hebt nu 6 plakjes gebakken deeg. Rooster de walnoten in een droge pan tot ze beginnen te geuren en hak ze fijn.
Leg 1 plakje bladerdeeg op een schaal en bestrijk met 2 el dulce de leche. Bestrooi met wat walnoten en herhaal met nog 4 plakken deeg. Bestrijk de laatste ook met dulce de leche. Verkruimel de laatste plak bladerdeeg en strooi over de taart.