Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Tortilla met doperwten

Tortilla met doperwten

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een ovenbestendige bakpan en bak er de aardappel op matig vuur in ca. 10 minuten beetgaar in. Zorg dat de aardappels niet te donker kleuren. Bak de laatste 4 minuten de ui mee.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Voeg de doperwten toe aan de pan. Kluts de eieren met zout en peper en giet ze in de pan. Zet de pan in de oven en bak de tortilla in ca. 10 minuten gaar. Laat de tortilla voorzichtig op een bord of schaal glijden en laat afkoelen. Snijd in puntjes en bestrooi met de peterselie.

Receptuur: Willem van Santen en Valerie van Baasbank Foto’s: Willem van Santen Foodstyling: Femke van Waveren

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)