Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Tortilla-omelet met bonenspread, avocado, feta, tomaat en chipotlemayo

Tortilla-omelet met bonenspread en groenten

In samenwerking met La Morena
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Deze tortilla-omelet is perfect voor drukke dagen (of) als lichte avondmaaltijd. Eenvoudig te maken en net zo lekker als hoe kleurrijk 'ie is!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Deze tortilla-omelet is perfect voor drukke dagen (of) als lichte avondmaaltijd. Eenvoudig te maken en net zo lekker als hoe kleurrijk 'ie is!

Bereiding

  1. Kluts de eieren goed met zout en peper. Hak de koriander fijn en meng met het eimengsel.

  2. Verhit een kleine koekenpan op hoog vuur. Zet het vuur wat lager als de pan goed warm is en vet in met wat olie.

  3. Leg een maistortilla in de pan en schenk een kwart van het eimengsel erop. Bak tot het ei bijna gestold is.

  4. Keer het geheel dan om en bak nog kort. Neem uit de pan en herhaal met de rest van het ei en tortilla’s.

  5. Bestrijk de tor­tilla’s met de bayo beans, besprenkel met wat limoensap en beleg naar smaak met de rauwkost, de feta, de avocado, tuinkers en chipotlemayo.

Per portie: 536 kcal | 54 g koolhydraten | 19 g eiwit | 21 g vet

Receptuur en fotografie: Willem van Santen

La Morena
La Morena is in 1972 is opgericht in Mexico. Zij weten precies hoe de authentieke Mexicaanse keuken smaakt. De producten van La Morena brengen de smaak van Zuid-Amerika naar jouw keuken en maken het creëren en op smaak brengen van Mexicaanse gerechten gemakkelijk en vooral erg smaakvol. Van (mais)tortillas en tacoschelpen tot home made salsa, bonenspread en chipotlepepers en mayonaise; La Morena heeft het allemaal in huis!

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!