Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Tortillabakjes met guacamole, bonen, paprika en mais

Tortillabakjes met guacamole, bonen, paprika en mais

In samenwerking met Bowls and Dishes
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Mexicaans borrelen! Zet je mariachimuziek maar aan en hang de lichtjes in de tuin voor een lekker lange zomeravond!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Vet het muffinbakblik in met olijfolie en druk de tortilla’s hierin. Doe de mais, de paprika, de bonen en de rode ui in een kom en roer door elkaar. Verdeel dit mengsel over de tortillabakjes. Bak ca. 15 minuten in de oven.

  2. Prak de avocado, de tomaat en de knoflook door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Haal de tortillabakjes uit de oven en verdeel er de guacamole en de zure room over. Garneer met de koriander.

Receptuur en foodstyling: Willem van Santen en Valerie van Baasbank Foto's: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

2.8 / 5.0 (4 stemmen)