Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Tosti met basilicum, taleggio en ingelegde walnoten

Tosti met basilicum, taleggio en ingelegde walnoten

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Het is eindelijk zomer en de verse producten schieten sneller uit de grond dan je ze kunt opeten.

Bereiding

  1. Smelt ⅓ van de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de helft van het brood erin en druk plat met de achterkant van een spatel. Bak 2-4 minuten aan één zijde tot hij goudkleurig en geroosterd is. Herhaal met de rest van het brood; voeg zo nodig meer boter toe.

  2. Meng het basilicum en de taleggio in een kommetje. Verdeel het mengsel over de geroosterde zijden van de helft van het brood en beleg met de walnoot. Leg de rest van het brood er met de geroosterde zijden naar beneden bovenop. Doe samen met nog wat boter in de pan en druk aan. Bak in 2-3 minuten goudbruin. Draai de tosti’s om en bak nog 3-4 minuten aan de andere zijde, tot de kaas is gesmolten en beide zijden knapperig en goudbruin zijn. Serveer direct met de sla.

Per portie: 659 kcal | 48 g koolhydraten | 23 g eiwit | 41 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Nadine Brown Fotografie: Mowie Kay Styling: Jo Harris Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)