Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Tosti met kaas en chilijam

Tosti met kaas en chilijam

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Kaas is baas! Op deze tosti zit hij daarom aan de binnen én buitenkant.

Bereiding

  1. Klop de eieren met de melk, het gemalen mosterdzaad en wat zout en peper. Bestrijk 2 sneetjes brood met de chilijam, beleg met de plakken kaas en leg er de overige sneetjes bovenop.  Wentel de boterhammen in het eimengsel, zodat ze rondom goed bedekt zijn.

  2. Verhit de olie en de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Leg de boterhammen erin en bak 2-3 minuten per kant tot ze mooi goudbruin zijn. Bestrooi met de helft van de geraspte kaas en draai de tosti’s om zodat de kaas knapperig wordt. Bestrooi de andere kant met de overige kaas en draai weer om, zodat de tosti’s aan beide kanten een knapperige kaaskorst
    krijgen. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.

Per portie: 799 kcal | 59 g koolhydraten | 40 g eiwit | 44 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe & Adam Bush Foto’s: Ant Duncan Styling: Alexander Breeze Foodstyling: Amber de Florio 

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)