Tosti van rozijnenbrood met Appenzeller® en rode-uiencompote
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
1. Verhit voor de uiencompote de boter met de olie in een grote pan met dikke bodem. Fruit er de uien op laag vuur ca. 20 minuten in tot ze zacht zijn maar laat ze niet bruin worden. Voeg de tijm, de rozemarijn en de suiker toe en laat het geheel 1 minuut karamelliseren. Blus af met de rode wijn en de rodewijnazijn en breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel op zacht vuur inkoken
2. Verwarm een klontje boter in een koekenpan of grillpan en bak er de peer in 1 minuut rondom bruin in. Bestrijk 2 sneetjes rozijnenbrood met de compote. Beleg met de Appenzeller® en de gebakken peer en leg er de overige sneetjes op.
3. Verwarm een klontje boter in een koekenpan en bak er de tosti’s aan beide kanten in tot ze mooi geroosterd zijn en de kaas goed gesmolten is. Bestrooi de tosti’s met het amandelschaafsel.