Bereiding
- Verhit de olie in een pan en voeg het mosterdzaad en het komijnzaad toe. Voeg, als het zaad begint te poppen, de peper en de ui toe en bak 10-12 minuten op middelhoog vuur, tot de uien beginnen te karamelliseren.
- Schep de gebakken peper en ui in een grote kom, voeg de bieslook en beide kazen toe en meng goed. Breng op smaak met ½ tl zout en een snufje peper.
- Je kunt de tosti’s bakken in een tosti-ijzer of in een koekenpan. Bestrijk 1 snee brood met boter, verdeel er wat paneervulling op, leg er nog een snee brood op en druk een beetje aan.
- Verhit 1 tl boter in een koekenpan en bak de tosti 2-3 minuten op middelhoog vuur, tot hij goudbruin is. Draai de tosti om, om de andere zijde te bakken (voeg indien nodig nog 1 tl boter toe aan de pan). Herhaal voor de andere tosti’s en serveer ze direct.
Per portie: ca. 466 kcal
22 g eiwit | 30 g vet | 25 g koolhydraten
© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Chetna Makan Foto’s: Jonathan Gregson Styling: Max Robinson Foodstyling: Katie Marshall