Tosti’s met cheddar en paneer
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verhit de olie in een pan en voeg het mosterdzaad en het komijnzaad toe. Voeg, als het zaad begint te poppen, de peper en de ui toe en bak 10-12 minuten op middelhoog vuur, tot de uien beginnen te karamelliseren.
Schep de gebakken peper en ui in een grote kom, voeg de bieslook en beide kazen toe en meng goed. Breng op smaak met ½ tl zout en een snufje peper.
Je kunt de tosti’s bakken in een tosti-ijzer of in een koekenpan. Bestrijk 1 snee brood met boter, verdeel er wat paneervulling op, leg er nog een snee brood op en druk een beetje aan.
Verhit 1 tl boter in een koekenpan en bak de tosti 2-3 minuten op middelhoog vuur, tot hij goudbruin is. Draai de tosti om, om de andere zijde te bakken (voeg indien nodig nog 1 tl boter toe aan de pan). Herhaal voor de andere tosti’s en serveer ze direct.