Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Tosti’s met cheddar en paneer

Tosti’s met cheddar en paneer

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een pan en voeg het mosterdzaad en het komijnzaad toe. Voeg, als het zaad begint te poppen, de peper en de ui toe en bak 10-12 minuten op middelhoog vuur, tot de uien beginnen te karamelliseren.

  2. Schep de gebakken peper en ui in een grote kom, voeg de bieslook en beide kazen toe en meng goed. Breng op smaak met ½ tl zout en een snufje peper.

  3. Je kunt de tosti’s bakken in een tosti-ijzer of in een koekenpan. Bestrijk 1 snee brood met boter, verdeel er wat paneervulling op, leg er nog een snee brood op en druk een beetje aan.

  4. Verhit 1 tl boter in een koekenpan en bak de tosti 2-3 minuten op middelhoog vuur, tot hij goudbruin is. Draai de tosti om, om de andere zijde te bakken (voeg indien nodig nog 1 tl boter toe aan de pan). Herhaal voor de andere tosti’s en serveer ze direct.

Per portie: 466 kcal | 25 g koolhydraten | 22 g eiwit | 30 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Chetna Makan Foto’s: Jonathan Gregson Styling: Max Robinson Foodstyling: Katie Marshall

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)