Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Trappisten wentelteefjes

Trappisten-wentelteefjes van suikerbrood

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Eva Posthuma de Boer: "Deze wentelteefjes, van suikerbrood met trappist, zijn meer een nagerecht dan een ontbijt, hoewel ik ze mijn pubers ook weleens op de zondagochtend voorschotel. Doen ze daarna de hele dag alles wat ik zeg."

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Eva Posthuma de Boer: "Deze wentelteefjes, van suikerbrood met trappist, zijn meer een nagerecht dan een ontbijt, hoewel ik ze mijn pubers ook weleens op de zondagochtend voorschotel. Doen ze daarna de hele dag alles wat ik zeg."

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de melk en het bier. Verhit een klont boter in een koekenpan, wentel de plakjes suikerbrood door het beslag en bak ze rustig om en om mooi goudbruin. Serveer met het fruit en een bolletje ijs.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Eva’s Keukenkast

€ 29,99
Eva's keukenkast
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!