Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Trappisten wentelteefjes

Trappisten-wentelteefjes van suikerbrood

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Eva Posthuma de Boer: "Deze wentelteefjes, van suikerbrood met trappist, zijn meer een nagerecht dan een ontbijt, hoewel ik ze mijn pubers ook weleens op de zondagochtend voorschotel. Doen ze daarna de hele dag alles wat ik zeg."

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de melk en het bier. Verhit een klont boter in een koekenpan, wentel de plakjes suikerbrood door het beslag en bak ze rustig om en om mooi goudbruin. Serveer met het fruit en een bolletje ijs.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Eva’s Keukenkast

€ 29,99
Eva's keukenkast