Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Traybake met pastinaak, worstjes en peer

Traybake met pastinaak, worstjes en peer

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Verdeel de pastinaak, de peren, de uien, de worstjes en de knoflook over een grote bakplaat of ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met de rozemarijn, zout en peper. Schep het geheel met je handen om. Bak ca. 15 minuten in de oven.

  2. Meng de mosterd en de honing in een klein kommetje. Neem de bakplaat uit de oven en besprenkel het geheel met de honing-mosterddressing. Schep het geheel goed om met een grote lepel en bak dan nog ca. 25 minuten verder in de oven. Door de dressing gaat het geheel lekker karamelliseren. Serveer de traybake met gestoomde groenten.

Per portie: 519 kcal | 41 g koolhydraten | 16 g eiwit | 30 g vet

Receptuur: Nadine Brown Fotografie: Ella Miller Styling: Gillian McNeill Foodstyling: Angela Drake

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)