Traybake met zoete-aardappel-kokoscurry
Eenvoudig
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 220⁰C / hetelucht: 200⁰C). Schep de aardappel en de ui om in een braadslee (30 x 20 cm). Voeg de olie, de sereh, de komijn, de koriander, zout en peper toe en schep alles om. Rooster 20-25 minuten in de oven of tot de zoete aardappel lichtgoudkleu rig en net beetgaar zijn.
Roer de kokosmelk, het water, de boerenkool en de kikkererwten erdoorheen. Zet de braadslee terug in de oven en bak nog 15-20 minuten of tot de curry wat is ingedikt en bubbelt. Breng op smaak met de soja- of vissaus, het limoensap en eventueel wat zout.
Serveer de curry direct uit de braadslee en bestrooi met kokosvlokken, ui, chilipeper en korianderblaadjes. Serveer met gekookte rijst of noedels.