Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Trifle met bloedsinaasappelgelei en amaretti

Trifle met bloedsinaasappelgelei en amaretti

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • ca. 1 uur wachttijdca. 1 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de gelatineblaadjes in een kom met koud water en laat ca. 10 minuten weken. Verwarm het sap in een pan maar laat het niet koken. Neem van het vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en roer ze door het hete sap tot ze opgelost zijn. Laat afkoelen. Verdeel het afgekoelde sap over 4 glazen en zet in de koelkast om op te laten stijven.

  2. Houd 1 el koekkruimels achter voor de garnering. Roer de overige koekkruimels door de vla en verdeel dit over de 4 glazen met bloedsinaasappelgelei. Klop de slagroom met de poedersuiker en het vanille-extract lobbig en verdeel hem over de glazen. Maak af met de achtergehouden koekkruimels.

Per portie: 535 kcal | 47 g koolhydraten | 10 g eiwit | 34 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe & Adam Bush Foto’s: Kris Kirkham Styling: Davina Perkins Foodstyling: Amy Stephenso

Wat vind jij van dit recept?

3.3 / 5.0 (4 stemmen)