Trifle met bloedsinaasappelgelei en amaretti
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
ca. 1 uur wachttijdca. 1 u. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Doe de gelatineblaadjes in een kom met koud water en laat ca. 10 minuten weken. Verwarm het sap in een pan maar laat het niet koken. Neem van het vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en roer ze door het hete sap tot ze opgelost zijn. Laat afkoelen. Verdeel het afgekoelde sap over 4 glazen en zet in de koelkast om op te laten stijven.
Houd 1 el koekkruimels achter voor de garnering. Roer de overige koekkruimels door de vla en verdeel dit over de 4 glazen met bloedsinaasappelgelei. Klop de slagroom met de poedersuiker en het vanille-extract lobbig en verdeel hem over de glazen. Maak af met de achtergehouden koekkruimels.