Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Triple chocolate chip cookies

Triple chocolate chip cookies

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 14

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de zachte boter en de suiker in een grote kom met een elektrische mixer tot het mengsel heel licht en luchtig wordt. Meng de bloem, het cacaopoeder, het bakpoeder en het zout erdoorheen. Spatel de gehakte chocolade erdoorheen. Gebruik een ijsschep om 14 bolletjes te scheppen op 2-3 met bakpapier beklede bakplaten. Zorg dat er voldoende ruimte tussen zit, want het deeg zal nog wat uitlopen tijdens het bakken. Zet 15 minuten in de koelkast.

  2. Verwarm intussen de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Bak de koekjes 16-18 minuten in de oven tot ze net stevig zijn en lichtbruin kleuren. Ze mogen nog wel wat zacht zijn in het midden, dan blijven ze lekker chewy. Tik met de bakplaat een paar keer stevig tegen het aanrecht zodat de koeken de typische barsten krijgen en laat de koeken afkoelen op een rooster.

Per portie: 280 kcal | 29 g koolhydraten | 3 g eiwit | 16 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Fotografie: Mowie Kay Styling: Luis Peral Foodstyling: Katie Marshall

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.3 / 5.0 (3 stemmen)