Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
plantaardige zalm

Tropische plantaardige zalmfilet met kokosrijst en frisse salsa

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Dit recept is een echt tropisch feestje! Door de rijst in kokosmelk te koken maak je het heerlijk romig en smaakvol. Met de SoFish Fillets Salmon Style en een frisse mango- en paprikasalsa zit het helemaal goed bij jou met de zomerkriebels!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Dit recept is een echt tropisch feestje! Door de rijst in kokosmelk te koken maak je het heerlijk romig en smaakvol. Met de SoFish Fillets Salmon Style en een frisse mango- en paprikasalsa zit het helemaal goed bij jou met de zomerkriebels!

Bereiding

  1. Breng het water samen met de kokosmelk en de rijst aan de kook. Laat circa 20 minuten koken met de deksel op de pan, totdat al het vocht is opgenomen. Laat de rijst nog 5 minuten rusten wanneer deze gaar is.

  2. Snijd de mango, paprika, ui en avocado in zeer kleine blokjes. Meng samen met de olijfolie en limoensap door elkaar.

  3. Bereid de SoFish Fillets Salmon Style volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Serveer de Fillets samen met de rijst en de salsa. Garneer met peterselie naar keuze.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!