
Tropische plantaardige zalmfilet met kokosrijst en frisse salsa
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Dit recept is een echt tropisch feestje! Door de rijst in kokosmelk te koken maak je het heerlijk romig en smaakvol. Met de SoFish Fillets Salmon Style en een frisse mango- en paprikasalsa zit het helemaal goed bij jou met de zomerkriebels!
Bereiding
Breng het water samen met de kokosmelk en de rijst aan de kook. Laat circa 20 minuten koken met de deksel op de pan, totdat al het vocht is opgenomen. Laat de rijst nog 5 minuten rusten wanneer deze gaar is.
Snijd de mango, paprika, ui en avocado in zeer kleine blokjes. Meng samen met de olijfolie en limoensap door elkaar.
Bereid de SoFish Fillets Salmon Style volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de Fillets samen met de rijst en de salsa. Garneer met peterselie naar keuze.