Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Trottole met spek en champignons

Trottole met spek en champignons

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de trottole volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Snijd het spek zeer fijn. Hak de champignons zeer fijn. Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Pel en snipper de knoflook.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak er de champignons, het spek en de knoflook ca. 10 minuten in. Voeg de mascarpone toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.

  3. Giet de trottole af en laat even uitlekken. Meng het champignonmengsel erdoorheen. Rasp de parmezaan. Strooi de rucola en de parmezaan over de pasta en serveer direct.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)