Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Tuinbonen met eieren (Baghala ghatogh)

Tuinbonen met eieren (Baghala ghatogh)

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Manuela: "Ik houd van de combinatie van de zoete prei en tuinbonen. De sumak geeft er een scherp tintje aan die goed past bij het zware van de eieren."

Bereiding

  1. 1. Fruit de preiringen 10 minuten zachtjes in wat boter en olijfolie tot ze glazig en zoet worden. Voeg de komijn, kurkuma, spinazie en tuinbonen toe en bak 2-3 minuten mee.

  2. 2. Roer de grofgesneden kruiden erdoor. Breek de eieren boven het tuinbonenmengsel, bestrooi met zout en peper en bak heel zachtjes, tot de eiwitten stollen (ik leg het deksel op de pan zodat het sneller gaat). Bestrooi met wat sumak en dien op.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)
Uit het boek

Pardiz

€ 20,00
Pardiz