Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Tuinbonenspread op zuurdesemtoast

Tuinbonenspread op zuurdesemtoast

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal ¼ van de tuinbonen, de rucola, de knoflook, de pecorino, het citroensap, de citroenschil en 75 ml olijfolie in keukenmachine tot een gladde spread. Breng op smaak met zout en
    peper. Voeg de overige tuinbonen en maal kort door. Er mogen wat grote stukken tuinbonen in de spread overblijven voor de bite.

  2. Rooster het zuurdesembrood krokant en goudbruin. Verdeel de spread over het brood. Maak af met de chilivlokken en wat extra olijfolie.

Per portie: 367 kcal | 40 g koolhydraten | 13 g eiwit | 16 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Lara Holmes Styling: Sarah Birksfood Foodstyling: Anna Glover

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)