Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
snelle successen

Tuna melt

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de tonijn uitlekken in een zeef. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Was de bieslook en schud hem droog. Snijd de bieslook fijn. Meng de appel, de bieslook en de mayonaise door de tonijn en breng op smaak met zout en peper.

  2. Verwam de oven voor op de grillstand. Toast de sneetjes brood en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het tonijnmengsel over de sneetjes brood. Snijd dunne plakken van de tomaten en leg op iedere sneetje een plak tomaat en een plak kaas. Gril de tuna melts ca. 2 minuten onder de grill. Serveer direct.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)