Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
snelle successen

Tuna melt

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Op zoek naar een makkelijke en snulle lunch, maar wil je toch iets specialers dan een boterham met pindakaas? Probeer dan eens deze heerlijke tuna melt!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Op zoek naar een makkelijke en snulle lunch, maar wil je toch iets specialers dan een boterham met pindakaas? Probeer dan eens deze heerlijke tuna melt!

Bereiding

  1. Laat de tonijn uitlekken in een zeef. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

  2. Was de bieslook en schud hem droog. Snijd de bieslook fijn. Meng de appel, de bieslook en de mayonaise door de tonijn en breng op smaak met zout en peper.

  3. Verwam de oven voor op de grillstand. Toast de sneetjes brood en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

  4. Verdeel het tonijnmengsel over de sneetjes brood. Snijd dunne plakken van de tomaten en leg op iedere sneetje een plak tomaat en een plak kaas.

  5. Gril de tuna melts ca. 2 minuten onder de grill. Serveer direct.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)