Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Udonnoedels met gember en kip

Udonnoedels met gember en kip

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Dit snelle recept voor udonnoedels met gember en kip staat al binnen een half uur op tafel.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Dit snelle recept voor udonnoedels met gember en kip staat al binnen een half uur op tafel.

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote, diepe koekenpan op middelhoog vuur en roerbak de kip en de kool ca. 5-7 minuten in de hete olie, tot de kip goudbruin en bijna gaar is. Voeg de gember en de chilipeper toe en bak nog een paar minuten tot de gember geurig is.

  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de koriander en de ingelegde gember, en bak 1-2 minuten, tot de kip en de noedels gaar zijn. Breng naar wens op smaak met sojasaus, rijstazijn of mirin. Bestrooi met de koriander en de ingelegde gember.

Per portie: 428 kcal | 51 g koolhydraten | 31 g eiwit | 9 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Ailsa Burt Fotografie: Toby Scott Styling: Faye Wears Foodstyling: Katie Marshall

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (2 stemmen)