Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Cover voor Uien uit de oven met roggebrood en rookvlees

Uien uit de oven met roggebrood en rookvlees

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Ris de tijmblaadjes van de takjes. Meng de azijn met de suiker, de honing, het zout en de tijm. Pel de uien en snijd ze in parten. Giet het azijnmengsel over de uien en meng goed. Verdeel de uien over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze ca. 20-25 minuten in de oven.

  2. Besmeer het roggebrood met de boter. Serveer de gekaramelliseerde uien met het roggebrood en het runderrookvlees.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)