Uiengehakt met spaghetti en tomaten
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Was de tomaten, halveer ze en leg ze met het snijvlak naar boven in een ovenschaal. Bedruppel met 2 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de tomaten ca. 15 minuten in de oven.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in kokend water met wat zout. Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak er de uien en het gehakt ca. 15 minuten in. Voeg de tijm toe aan het gehakt en breng op smaak met zout en peper.
Giet de spaghetti af, laat hem uitlekken en meng er 1 el olijfolie doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over borden en verdeel er het gehakt overheen. Bestrooi met de kaas en serveer met de gebakken tomaten.