Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Uiengehakt met spaghetti en tomaten

Uiengehakt met spaghetti en tomaten

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Was de tomaten, halveer ze en leg ze met het snijvlak naar boven in een ovenschaal. Bedruppel met 2 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de tomaten ca. 15 minuten in de oven.

  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in kokend water met wat zout. Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak er de uien en het gehakt ca. 15 minuten in. Voeg de tijm toe aan het gehakt en breng op smaak met zout en peper.

  3. Giet de spaghetti af, laat hem uitlekken en meng er 1 el olijfolie doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over borden en verdeel er het gehakt overheen. Bestrooi met de kaas en serveer met de gebakken tomaten.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)