Lees verder onder de advertentie
Uienpilav met specerijen en rozijnen
Eenvoudig
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 210°C/ hetelucht: 190°C). Pel de uien en snijd ze in ringen. Doe de uien met de olie, de boter, de kaneelstokjes, het komijnzaad en de zwarte peper in een grote ovenschaal. Zet in de oven en bak de uien in ca. 30 minuten goudbruin. Schep regelmatig om.
Verwarm de bouillon in een pannetje tot hij net kookt. Neem de schaal met uien uit de oven en meng de rijst erdoorheen. Zorg dat alles goed gemengd is. Schenk de hete bouillon eroverheen en dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet ca. 20 minuten in de oven tot de rijst gaar is. Garneer de pilav met de rozijnen, de lente-ui en de koriander.
Lees verder onder de advertentie